Piept de curcan cu sos tikka masala, la wok


Pentru ca este cald, pentru ca ne dorim sa gatim ceva repede si bun, va propun o reteta, desigur, pentru wok. Este nemaipomenit wok-ul. Se gateste rapid, nu transpiri langa oala, in 15 maxim 20 de minute ai pranzul sau cina gata.

Ingrediente:

piept de curcan
1 ceapa
2 catei de usturoi
sare
ulei de masline
4 linguri generoase de sos tikka masala ( apa, tomate, ceapa, smantana, pasta de tomate, ulei, miere, iaurt, coriandru, paprica, curcuma, chimion, chil, cardamon verde, scortisoara, schinduf, pasta de ghimbir, amidon , zahar, crema nuca cocos, pasta de usturoi, frunze de coriandru,, sare, lamaie, frunze de schinduf )
200 g orez alb

Preparare:

Ies doua portii generoase pentru 2 adulti 🙂

Se ia pieptul de curcan si se taie cubulete.

Se taie ceapa si usturoiul.

Se incinge bine wok-ul, se pune ulei de masline si se adauga ceapa si usturoiul.

Se adauga carnea si se lasa la rumenit pe toate partile.

Se adauga sosul tikka masala, se pune si putina apa si se lasa aproximativ 15 minute la fiert, pana scade sosul. Se adauga si sare dupa gust.

Orezul se spala bine, se pune in apa cu sare la fiert. Cand e gata se clateste cu apa calduta si se serveste impreuna cu pieptul de curcan.

Pofta buna!

Reclame

5 responses to “Piept de curcan cu sos tikka masala, la wok

  1. sosul tikka nu stiu cum este tot de la Lidl?

  2. buuun, că m-am dotat şi cu wok

  3. Pingback: Orez tikka masala vegetarian | Artă și savoare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s