O mancare cu iz asiatic, usoara si rapida.
Ingrediente:
piept de curcan
ulei de masline
sare
legume Thai Style Sauce (Vitasia) ( morcovi, castane de apa, muguri de fasole Mung, muguri de bambus, spanac, praz, sparanghel verde, ciuperci burete, lapte de cocos, ciupercu Mu-Err, apa, ulei, zahar, suc de lamaie, sare, amidon de orez, condimente )
sos Teriyaki
200 g noodles
Preparare:
Taiteii se pun la fiert conform instructiunilor, cam 4 minute, in apa care fierbe. Se scurg.
Pieptul de curcan se taie fasii. Wok-ul se pune la incins, se adauga ulei si apoi carnea. Cand s-a rumenit carnea pe toate partile se adauga legumele. Se adauga si sare si sos, dupa gust si in aproximativ 10-15 minute este gata.
Se amesteca carnea cu legume impreuna cu taiteii si gata 🙂
Pofta buna!