Piept de curcan cu noodles, la wok

O mancare cu iz asiatic, usoara si rapida.

Ingrediente:

piept de curcan
ulei de masline
sare
legume Thai Style Sauce (Vitasia) ( morcovi, castane de apa, muguri de fasole Mung, muguri de bambus, spanac, praz, sparanghel verde, ciuperci burete, lapte de cocos, ciupercu Mu-Err, apa, ulei, zahar, suc de lamaie, sare, amidon de orez, condimente )
sos Teriyaki
200 g noodles

Preparare:

Taiteii se pun la fiert conform instructiunilor, cam 4 minute, in apa care fierbe. Se scurg.
Pieptul de curcan se taie fasii. Wok-ul se pune la incins, se adauga ulei si apoi carnea. Cand s-a rumenit carnea pe toate partile se adauga legumele. Se adauga si sare si sos, dupa gust si in aproximativ 10-15 minute este gata.
Se amesteca carnea cu legume impreuna cu taiteii si gata 🙂

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s