Supa de rosii cu paste

Ingrediente:

2 conserve de rosii
1 ceapa
2 catei de usturoi
ulei de masline
1 morcov
1/4 telina mica
sare
piper
vegeta
200 g macaroane
busuioc verde sau uscat

Preparare:

Se caleste ceapa si usturoiul in uleiul incins. Se adauga conservele cu rosii si legumele date pe razatoarea mare. Se completeaza cu apa.
Se lasa la fiert, se paseaza cu blenderul, se adauga sare, piper si vegeta si la final se adauga pastele care se fierb cateva minute.
Supa se serveste cu busuioc uscat sau verde sau cu patrunjel verde tocat marunt.

Pofta buna!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s