Musaca de cartofi cu spanac

Foarte, foarte buna si aromata aceasta musaca.

Daca v-au mai ramas oua fierte de la Paste le puteti folosi pentru aceasta musaca. Totul se foloseste, nimic nu se arunca.
Daca este post nu se pun ouale si nici branza si va fi la fel de gustoasa.


Ingrediente:

1 kg cartofi cu coaja rosie
500 g spanac congelat
2 legaturi de ceapa verde
2 legaturi de usturoi verde
sare
piper
ulei
telemea
5 oua fierte tari
un ou crud
sana
putin cascaval

Preparare:

Cartofii se spala si se fierb in coaja. Se scurge apa, se lasa la racit, se curata de coaja si se taie felii.
Spanacul se decongeleaza, se caleste in ulei impreuna cu ceapa si usturoiul taiate rondele. Se pune putina sare si piper si se lasa la calit pana se evapora apa.
Se unge o tava cu ulei si se pune uns trat de cartofi.

Se pune deasupra spanacul si ouale rondele.

SE sfarama telemea deasupra.

SE mai pune un strat de cartofi.

Se bate un ou cu sana si se toarna deasupra, apoi se rade putin cascal si se da totul la cuptor.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s