Carne de porc la wok

Ingrediente:

500 g carne de porc
2 morcovi
2 legaturi de ceapa verde
150-200 g seminte decojite de floarea-soarelui
5 catei de usturoi
4-5 linguri generoase sos soia;
sare
un varf de lingura de chilli

Preparare:

Morcovul de taie rondele, carnea cuburi/fasii, ceapa verde bucati maricele. Se separa frunzele de partea alba pentru ca se pun pe rand in wok.
Cateii de usturoi se zdrobesc cu cutitul.
Se pune carnea la prajit in wok, la foc mare. Cand e aproape gata, se adauga morcovul plus semintele si se mai lasa 2-3 minute. Urmeaza ceapa (partea alba), usturoiul, sosul de soia.
Dupa inca 2-3 minute, timp in care amestecati mereu, se opreste.
Frunzele de ceapa verde se adauga cand s-a racorit carnea.
Se poate servi cu orez sau chiar si cu paste.

Pofta buna!

2 responses to “Carne de porc la wok

  1. daca n-avem wok, merge si intr-o tigaie normala un picut mai inalta?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s