Mancarica cu naut

Bun, bun, bun …

Ingrediente:

500 g naut
2 morcovi
2 radacini de patrunjel
o ceapa mare
1 ardei
sare
piper
dafin
parmezan
ulei de masline
pasta de tomate

Preparare:

In primul rand lasa nautul la inmuiat peste noapte, iar a doua zi il fierbi. Se schimba si apa de vreo 2 ori si se lasa la fiert multtttt, caci nautul fierbe greu.
Cand este aproape fiert se adauga radacinoasele date pe razatoare, ardeiul taiat cubulete si se lasa la fiert. SE adauga si frunzele de dafin
La final se pune sare si piper si ceapa calita in putin ulei si pasta de tomate.
Se poate manca ca atare cand e post sau cu parmezan ras deasupra.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s