Chiftelute din paine


Am luat reteta de pe blogul Laurei Adamache.


Ingrediente:

350 gr paine uscata
100 gr cascaval
1 ceapa medie
1 morcov mediu
2 oua mijlocii
lapte+apa
sare
piper
marar
usturoi
faina
ulei pt prajit


Preparare:

Inmuiem painea in lapte amestecat cu apa.

Dam pe razatoarea cu gauri mari cascavalul, razuim si morcovul ,ceapa si usturoiul le dam pe gaurile cele mai mici, adugam mararul tocat fin, sarea si piperul, painea scursa bine si cele 2 oua.

Si amestecam bine pana se omogenizeaza compozitia.

Lasam totul pentru 30 minute l afrigider, dam forma de bulete, crochete sau chiftele si le dam prin faina

Le prajim in ulei incins.

Eu le-am servit cu piure.

Pofta buna!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s