Ciorba de fasole

Mmm o ciorbita foarte buna pe care am mancat-o cu ceapa rosie.

Ingrediente:

500 g fasole alba
o ceapa
ulei
2 legaturi marar verde
2 legaturi patrunjel verde
2 radacini de patrunjel
1 pastarnac
4 radacini de morcov
750 ml – 1000 ml bors proaspat
sare
piper
vegeta
2 rosii
1 ardei

Preparare:

Fasolea se pune la fiert in apa rece. Se schimba apa de 2 ori, se clateste cu apa fierbinte si de fiecare data se pune in apa fierbinte.
In ultima apa se pune ceapa taiata marunt. ardeiul taiat cubulete si radacinoasele taiate rondele. Cand fasolea e aproape fiarta se adauga si rosiile, sare, piper si vegeta. Spre final se adauga borsul si uleiul. Iar dupa ce stingem focul adaugam verdeturile tocate.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s