Conopida la cuptor

O reteta simpla, dar care mie imi place mult!

Ingrediente:

o conopida
3 oua
sare
piper
lapte
cascaval
putin ulei

Preparare:

Conopida se desface in buchetele, se spala si se pune la fiert in apa cu sare. SE lasa vreo 10 minute, apoi se strecoara.
Un vas de ceramica se unge cu ulei si se pune conopida.

Se bat ouale cu sare si piper, se adauga laptele si se bat bine. Se toarna peste conopida,, iar deasupra se rade cascaval.

Se da la cuptorul preincalzit si se lasa la copt vreo 30 de minute sau pana cand se incheaga bine compozitia si deasupra se rumeneste.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s