Cartofi la cuptor

Rapizi si tare buni calzi.

Ingrediente:

1 kg cartofi rosii
ulei de masline
sare
piper
2 catei de usturoi
1 legatura de patrunjel verde

Preparare:

Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie felii.

Se pune apa la clocotit si apoi se pun si feliile de cartofi. SE lasa vreo 8 minute. Se scot si se scurg de apa.

Intre timp se amesteca cateva linguri de ulei cu sare, piper, cateii tocati si patrunjelul tocat.

Apoi se amesteca feliile cu uleiul si se aseaza pe o tava tapetat acu hartie de copt.

Se lasa la cuptor pana se rumenesc bine.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s