Crochete cu ton si ciuperci

Bune mai ales cand sunt calde!

Ingrediente:

2 cutii de ton
1 cutie de ciuperci
200 ml lapte
75 g faina
1 ceapa
1 catel de usturoi
sare
piper
vegeta
3 oua
pesmet
gris
1 legatura de marar verde
1 legatura de patrunjel verde
ulei

Preparare:

Se caleste ceapa si usturoiul, tocate marunt, in putin ulei. Se adauga ciupercile tocate si ele si se lasa pana se evapora zeama. Laptele se amesteca cu faina si se toarna peste ciuperci. Se lasa la fiert pana se ingroasa compozitia. Se adauga sare, piper, vegeta si marar tocat. Se lasa la racit.
Se adauga apoi tonul scurs si maruntit, 1 ou si un galbenus, patrunjelul tocat, se mai pun condimente dupa gust si putin gris cat sa se lege compozitia. Se da la frigider pentru 30 de minute.
Cele 2 albusuri ramase se bat spuma. Cu mainile putin umezite se ia din compozitie se da prin albus si apoi prin pesmet si se prajesc crochetele in mult ulei. Se scot pe hartie absorbanta.

Pofta buna!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s