Fursecuri arabesti

Sunt niste fursecuri simple, usor de preparat si ieftine!

Ingrediente:

2 oua
o lingura de apa
130 g zahar
o lingura esenta de vanilie
130 ml ulei
1 lingurita praf de copt
faina cat cuprinde

Plus: gem de caise, nuca de cocos

Preparare:

Ouale se spumeaza bine cu zaharul, se adauga apa si apoi esenta de vanilie. Se toarna uleiul rand pe rand ca la maioneza. La final adaugam faina si praf de copt. Aproximativ 400 g faina. Aluatul trebuie sa fie omogen.

SE fac bilute care se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Se coc cca 20 de minute la foc potrivit. Se lasa complet la racit.
Gemul se incalzeste pe foc. Fursecurile se tavalesc prin gem si apoi prin nuca de cocos. Se consuma a doua zi, cand s-au inmuiat.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s