Cartofi copti, cu sos de castraveti murati

Ingrediente:

1 kg de cartofi
ulei
faina
1 lingurita de chimen
4 castraveti murati
o cana de lapte
100 ml apa
sare
piper
vegeta
putina zeama de lamaie

Preparare:

Cartofii se spala cu coaja cu tot si se baga la cuptor pana se coc. Se incearca cu furculita daca sunt gata.
Se incing 3 linguri de ulei, se adauga 2-3 linguri de faina si se amesteca bine, se toarna si cana cu lapte si cu un tel se amesteca. Cand incepe sa se ingroase compozitia se adauga laptele, chimenul si castravetii tocati marunti. Puneti sare, piper si vegeta dupa gust. Se lasa la fiert 10-15 minute, pana atinge compozitia dorita. La final se adauga putina zeama de lamaie
Cartofii copti se servesc cu acest sos acrisor.

Pofta buna!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s