Bulete cu porumb

Ingrediente:

o conserva mare de porumb fiert
malai
faina
100 g cascaval
sare
piper
vegeta
ulei
3 oua

Preparare:

Porumbul se clateste si se lasa la scurs. Se amesteca apoi cu ouale, faina de malai, faina de grau ( dupa ochi), sare, piper, vegeta si cascavalul ras, pana devine o copozitie omogena. Se da compozitia la frigider pentru 30 de minute.
Intr-o oala adanca se incinge uleiul si cu mainile ude se formeaza bilute care se prajesc. Se scot pe hartie absorbanta.

Pofta buna!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s