Paste cu sos de rosii si telemea

O mancare rapida, gustoasa si de post, daca nu mai adaugam si telemeaua.

Ingrediente:

300 g fusilli
2 cutii de rosii decojite
1 ceapa
2 catei de usturoi
sare
piper
vegeta
telemea
oregano verde
ulei de masline

Preparare:

Pastele se fierb conform instructiunilor. Eu am luat fusilli scurte de la Panzani, imi place mult firma, chiar nu se lipesc 🙂
Am tocat ceapa si usturoiul, apoi le-am calait in ulei de masline, am adaugat rosiile decojite si tocate, sosul de rosii din conserva, sare, piper si vegeta si am lasat totul sa fiarba si sa se patrunda aromele. Dupa ce am stins focul am adaugat oregano verde tocat.
Pastele se amesteca cu sosul, iar deasupra se rade telemea, daca nu este post.


Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s