Biscuiti cu unt, glazurati

Cu unt, crocanti, glazurati si deliciosi!

Ingrediente:

2 pachete de unt de buna calitate
zahar pudra
2 galbenusuri
faina cat cuprinde
colorat rosu wilton
2 ciocolati poiana amaruie
ulei

Preparare:

Untul la temperatura camerei se spumeaza cu zahar pudra. Zaharul nu l-am cantarit, am pus dupa gust. Se adauga galbenusurile pe rand, colorantul si la final faina, cat cuprinde astfel incat sa iasa un aluat omogen care poate fi framantat.
Se infasoara in folie de plastic si se da la frigider pentru o ora.
Apoi se scoate si se formeaza bilute, in palma.

Se incinge cuptorul, se tapeteaza o tava cu hartie de copt, se pun bilutele de aluat si se coc cca 20 de minute. Se lasa la racit.

Ciocolata se topeste la bain-marie cu putin ulei. Se inmoaie biscuitii in cioco si apoi se lasa la uscat.


Pofta buna!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s