Piept de pui cu sos dulce-acrisor, la wok



O mancare usoara si rapid de preparat, pentru doritorii fara rabdare 🙂

Ingrediente:

un piept de pui
o ceapa
un catel de usturoi
sare
piper
ulei de masline
putina apa
sos dulce acrisor cu specific chinezesc
orez brun

Preparare:

Se incinge wokul, se aduga ulei de masline, ceapa si usturoiul tocate marunt, apoi pieptul de pui taiat cubulete. Se caleste bine pe toate partile, se adauga sosul dulce-acrisor, sare si piper si le lasam sa se patrunda. Eventual mai adaugam si apa.
Cand este gata se asezoneaza cu orez brun fiert in apa cu sare.
Simplu si bun!


Pofta buna!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s