Chec marmorat

Un chec simplu, rapid si delicios!

Ingrediente:

8 oua
2 cani de zahar
o cana de ulei
un praf de sare
1 plic praf de copt
2 cani, 2 cani si 1/2 de faina
2 linguri de cacao
zahar pudra pentru decor

Preparare:

Ouale se mixeaza bine cu sarea. Se adauga apoi zaharul si se bat spuma pana se albesc. Adaugam rand pe rand uleiul, ca pentru maioneza. Apoi punem 3/4 din compozitia de faina. Amestecam bine. Adaugam si praful de copt.
Din compozitia alba luam 1/4 si o amestecam cu cacaua. In compozitia ramasa incorporam restul de faina.
Tapetam 2 tavi de chec cu hartie de copt, turnam aluatul alb, apoi cel maro si le dam la cuptor.
Se coc in aproxximativ 30 de minute. Le scoatem din tavi, le lasam la rcait si apoi le pudram.

Pofta buna!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s