Orez cu sofran

Este o garnitura perfecta mai ales pentru carnea de pui, desigur asta in cazul carnivorilor, sau se poate consuma ca atare sau cu o salata de cruditati.

Ingrediente:

100 g unt
250 g orez cu bobul rotund
cateva firicele de sofran
700 ml de supa sau apa cu 2 cubulete de legume

Preparare:

Untul se topeste si se adauga in wok orezul spalat bine. Se lasa orezul la calit.

Intre timp se pune sofranul la inmuiat in putina apa fierbinte.
Dupa ce s-a calit orezul se adauga supa si sofranul. Se lasa sa fiarba la foc mic vreo 10-15 minute, iar apoi se stinge focul, se acopera wok-ul si se lasa orezul la umflat.

Pofta buna!

Reclame

One response to “Orez cu sofran

  1. Pingback: Pulpe de pui cu curry la cuptor | Artă și savoare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s