Salata cu fasole

Este o salata simpla, dar de mare efect.

Ingrediente:

250 g fasole alba
o conserva fasole rosie
4 castraveti murati
2 cepe mici, rosii
6 linguri de ulei de masline
2 linguri de otet balsamic
1 lingurita miere
1 lingurita mustar
1 catei de usturoi
sare
piper

Preparare:

Se pune fasolea alba la inmuiat de cu seara. A doua zi se clateste, se scurge si se pune la fiert. Dupa ce a fiert se clateste si se pune intr-un bol. Fasolea rosie se clateste si ea si se pune peste cea alba, in bol. Ceapa rosie se taie rondele si se adauga peste fasole. Castravetii se taie si ei rondele si se pun peste legume.

Apoi prepari sosul vinegreta.

Se amesteca uleiul cu mierea, se adauga otetul balsamic. Se pune mustar, sare, piper si catelul de usuturoi tocat marunt. Se amesteca foarte bine ingredientele si se toarna sosul peste salata. Se lasa 30-60 de minute sa stea si apoi se serveste cu pofta.

Pofta buna!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s