Chec aperitiv cu ciuperci

Un aperitiv delicios potrivit pentru orice moment.

Ingrediente :

250 g ciuperci
2 cepe
2 linguri ulei
200 g cascaval
3 oua
1 lingura faina
2 legaturi verdeata
sare
piper
1 lingura unt si 1 lingura pesmet pentru tava

Preparare:

Cureti si speli ciupercile si ceapa. Tai ciupercile in felii si ceapa marunt. Le calesti impreuna in ulei, apoi stingi focul si le lasi sa se raceasca. Razi cascavalul si il amesteci cu 2 oua batute (eu aici am pus mai multe oua ca sa iasa 2 checuri ), verdeata tocata fin, faina si ciupercile. Potrivesti de sare si piper si torni compozitia intr-o tava de cozonac unsa cu unt si tapetata cu pesmet. Bati oual ramas cu putina sare, il torni deasupra si dai checul la cuptor pentru 25 de minute. Il lasi sa se mai racoreasca in tava, apoi il tai felii.
Eu folosesc hartie de copt pentru tava, mi se pare mai practic.

Pofta buna!

2 responses to “Chec aperitiv cu ciuperci

  1. Senzaţional. Făcut, mîncat, lins pe bot. Mai vreau 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s