Cartofi copti, cu legume

Imi plac la nebunie cartofii copti in cuptor. Cand eram mica mama ii cocea in sobele cu petrol care aveau si cuptor. Le mancam cu muraturi sau cu unt si telemea.

Ingrediente:

cartofi
sare
o punga de legume congelate mexicane, cu putin orez
piper
pasta de tomate
ulei

Preparare:

Cartofii se spala bine, cu tot cu coaja. Se sterg si se baga in cuptorul aragazului, la temperatura mare pana sunt gata. Ii puteti verifica cu o furculita. Ei se pot decoji sau manca pur si simplu cu coaja care devine crocanta.
Legumele le-am fiert in apa cu sare, apoi le-am scurs. Intr-un wok am pus putin ulei la incins, am adaugate legumele, sare, piper si putina paste de tomate. Si gata 🙂


Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s