Pastrav cu cartofi natur

Ingrediente:

3 pastravi
sare
piper

dafin
condiment special pentru peste
o lamaie
cartofi
patrunjel verde sau uscat


Preparare:

Pastravul se curata in interior de organe, de solzi si i se taie capul si aripioarele. Se spala bine cu apa rece, se adauga sare, piper si condimente.
Fiecare bucata se pune in folie de aluminiu impreuna cu o frunza de dafin in interior. In aproximativ 25 de minute este gata.
Intre timp se fac cartofii. Acestia se curata, se spala, se taie bucati si se fierb in apa cu sare. La final se scurg se mai sareaza dupa gust si se presara cu patrunjel.


Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s