Fusilli cu legume

Ingrediente:

400 g fusili
2 pungi de legume congelate ( morcovi, radacina de patrunjel, mazare, cartofi, varza de Bruxelles, telina, fasole verde )
1 ceapa mica rosie

sare
piper
putina vegeta
marar verde sau uscat
200 ml iaurt
200 ml smantana
suc de rosii

Preparare:

Pastele se pun la fiert conform instructiunilor.
Legumele se pun si ele la fiert in apa cu sare. NU se lasa mult. Desigur, se pot folosi si legume proaspete.
Intre timp se prepara sosul. Se amesteca smantana cu iaurtul si cu ceapa rosie taiata marunt.

Se adauga apoi si sarea, vegeta, piperul si mararul.

Legumele se scurg si se clatesc cu apa rece. Se pune un wok la incalzit, ulei de masline si apoi se calesc legumele putin. La final se adauga si putin suc de rosii. Se lasa pe foc pana scade sosul.

Pastele se clatesc cu ap arece, se scurg si se amesteca cu legumele si sosul.


Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s