Piept de pui cu busuioc



Pentru persoanele grabite, aceasta este o varianta care se face rapid 🙂

Ingrediente:

piept de pui
sare
piper
busuioc
eventual condimente speciae pentru pui

Preparare:

Pieptul de pui se condimenteaza bine cu sare, piper, busuioc uscat si cu condimentele speciale. Se pune pe un gratar special pentru aragaz si se lasa la foc potrivit la prajit. Cam in 20 de minute este gata.
Simplu si usor!

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s