Salata a la russe

Salata a la russe este sora fara carne de vita a salatei de boeuf! Este indicata vegetarienilor 🙂

Ingrediente:

morcovi
patrunjel
1 ceapa
cartofi
pastarnac
eventua si telina
mazare
castraveti si gogosari murati
maioneza de casa

Preparare:

Intr-o oala mare se pune la fiert ceapa curatata, morcovii, patrunjelul, patrunjelul, pastarnacul si telina, curatate si lasate intregi. Se adauga si cartofii curatati de coaja si spalate. La fierbere se adauga si putina sare si piper. Se strecoara legumele. Zeama poate fi folosita pentru supe.
Legumee se taie cubulete, se amesteca cu o conserva de mazare clatita si scursa bine, cu castraveti murati.

Apoi se adauga si maioneza in compozitie.

Se orneaza dupa imaginatie.


Pofta buna!

One response to “Salata a la russe

  1. Pingback: La multi ani 2014! | Artă și savoare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s