Ciocolata incasa

Ciocolata incasa este numai buna pentru iubitorii gustului picant si pentru noptile friguroase de iarna.

Ingrediente:

1 l lapte
3 linguri zahar brun
1 ardei iute
1 pastaie de vanilie
1 ciocolata amara

Preparare:

Ardeiul iute se taie in doua si i se scot samburii. Pastaia de vanilie se taie si ea in doua, pe lung.
Laptele se pune la fiert cu zaharul, se adauga apoi si ardeiiul iute, vanilia si ciocolata maruntita.
Se lasa la clocotit pana se topeste ciocolata.
Daca nu suportati asa de bine gustul picant, puneti la fiert doar o jumatate de ardei iute si nu-l lasati decat cateva minute.
Ciocolata incasa se serveste in pahare, strecurata, si fierbinte.


Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s