Cotlet de porc cu mirodenii si bere

La multi ani fericiti in 2012!

Ingrediente:

1,5 cotlet de porc
sare
1 lingurita piper boabe
1/2 lingurita chimen seminte
1/2 boabe de ienibahar
1 lingurita de maghiran
1 radacina de patrunjel
1 radacina de pastarnac
2 morcovi
4 cepe
2 catei de usturoi
3 linguri de ulei
250 ml supa
500 ml bere blonda

Preparare:

Carnea se cresteaza. Mirodeniile se pun in mojar si se fac pulpere impreuna cu o lingurita de sare. Carnea se maseaza pe toate partile cu mirodeniile. Intr-un vas de ceramica se pune uleiul si apoi carnea. Legumele se curata, se spala si se toaca cubulete. Se pun si ele in tava. Se da totul la cuptorul preincalzit la 180 de grade, pentru 40 de minute.

Dupa 40 de minute se adauga supa peste carne si 250 ml bere. Se mai lasa la fiert 40 de minute. Din cand in cand se adauga si restul de bere. Cand este gata se portioneaza si se serveste cu sosoul format din legumele si zeama mixate intr-o pasta.


Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s