Prajiturele cu alune de padure


Au un gust fin si delicat cu aroma de alune de padure.

Ingrediente:

400 g faina
150 g alune de padure macinate
1 plic de praf de copt
175 g zahar
175 g unt
3 linguri miere
3 galbenusuri
150 alune intregi

Preparare:

Se framanta un aluat din faina, alune macinate, praf de copt 150 g zahar, bucatele de unt, miere si galbenusuri. Se infasoara in folie si se da la frigider pentru o ora.

Se incinge intre timp cuptorul la 180 de grade. Alunele intregi se toaca marunt si se amesteca cu 25 g zahar.

Se intinde o foaie de aluat groasa de 1 cm si se decupeaza rotunduri.

Deasupra se presara alunele tocate.

Se pune pe o tava tapetata cu hartie si se coc 15 minute.

Pofta buna!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s