Bulgarasi de ciocolata

Bulgarasii de ciocolata sunt in ton cu vremea si cu sarbatorile de iarna.

Ingrediente:

200 g ciocolata amaruie
100 g unt
2 oua
180 g zahar tos
200 g faina
1/2 lingurita praf de copt
1 lingura praf de cacao
3-4 linguri de arahide macinate
zahar pudra

Preparare:

Se topeste ciocolata cu untul, la bain-marie.
Intre timp ouale se bat spuma cu zaharul tos. Se adauga peste oua ciocolata topita si se amesteca bine.
Adaugam si alunele macinate, cacaua, praful de copt si faina. Omogenizam compozitia si o dam la frigider pentru o ora-doua.
Cuptorul se incinge la 180 de grade, se tapeteaza o tava cu hartie de copt.
Din aluat se ia compozitie cu lingura, se modeleaza bilute si se tavalesc prin faina.

Bombitele se pun la distanta una fata de alta, deoarece se vor lasa si trebuie sa aibe loc sa creasca.

Se da tava la cuptor pentru 10-12 minute.

Pofta buna!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s