Tocanita de cartofi

Ingrediente:

ulei
1 ceapa
boia

sare
piper
vegeta
pasta de tomate
cartofi
1 ou
faina
apa

Preparare:

Se caleste ceapa tocata marunt. Se adauga si boia si apoi o lingura de pasta de tomate. Se stinge cu apa si se adauga acrtofii curatati, spalati si taiati felii. Se adauga sare, piper si vegeta. Cand cartofii sunt fierti se fac galustele de faina. Se bate bine un ou cu un praf de sare si se adauga faina si apa, astfel incat sa iasa o compozitie omogena, fara cocoloase, moale dar care sa nu curga ca apa. Cu o lingurita se ia din compozitie si se adauga in zeama care fierbe. Galustele se fierb cateva minute, ele se ridica la suprafata. Se pot adauga si soia cuburi si diverse verdeturi, in functie de gust.


Pofta buna!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s