Tortiglioni cu rosii

Ingrediente:

ulei de masline
o ceapa
2 catei de usturoi

1 cutie de 400 g rosii decojite
o lingura cu pasta de tomate
un praf de boia
un praf de chilli
sare
piper
vegeta
busuioc uscat sau proaspat
telemea
500 g paste tortiglioni


Preparare:

Se caleste ceapa si usturoiul, tocate marunt, in uleiul incins. Se adauga praful de chilli, de boia, apoi rosiile taiate marunt si sosul in care au stat. Se lasa putin la calit, se adauga sare, piper, vegeta, busuiocul uscat si o cana de apa. Se lasa la fiert cam 15 minute, se mai adauga o lingura de pasta de tomate si se lasa sosul sa se lege.
Pastele se fierb conform instructiuniilor. Se amesteca cu sosul de rosii si se servesc cu telema rasa sau cu tofu, in cazul in care este post.


Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s