Ciocolata cu nuga

Ingrediente:

100 g ciocolata amara
300 g nuga

1 plic de cafea solubila
cacao pentru pudrat

Preparare:

Se topeste la bain-marie ciocolata, se adauga cafeaua si nuga.Se omogenizeaza totul bine.
Pe un platou se pune o foaie de copt cerata, se toarna ciocolata, se niveleaza si se da la frigider pentru cateva ore. Dupa racire se taie in diverse forme, se pot folosi si formele de la biscuiti, si apoi se pudreaza cu cacao.


Pofta buna!

2 responses to “Ciocolata cu nuga

  1. Imi place !!! Simplu si e ciocoooo!!! Pupici!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s