Cartofi cu curry

Cine este adeptul mancarurilor condimentate, picante, va fi incantat de gustul acestor cartofi.

Ingrediente:

6 cartofi
ulei
0 lingura seminte de chimen
o lingurita praf de curry
piper
sare
vegeta
1 ceapa
2 catei de usturoi
apa

Preparare:

Se pune wok-ul la incalzit, apoi se pune ulei la incins si se prajesc semintele de chimen. Se adauga ceapa si usturoiul tocate marunt, cartofii curatati, spalati si taiati cubulete. Se adauga apa, sare, piper, vegeta si praful de curry.

La inceput se fierbe la foc mare, apoi se reduce focul, pe masura ce apa scade si cartofii fierb. Se lasa cartofii pe foc pana scade apa de tot si se rumenesc putin.
Se servesc ca atare sau alaturi de un gratar de pui.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s