Farfalle cu sos alb

Ingrediente:

300 g paste
1 ceapa
2 catei de usturoi

100 g unt
200 g smantana
200 g cas afumat
sare
piper
nucsoara

Preparare:

Pastele se fierb conform instructiunilor.
Intr-o tigaie se topeste untul, se adauga ceapa s usturoiul tocate marunt, se cales pana se inmoaie, se adauga smantana si se lasa la fiert 5 minute. Apoi se adauga casul afumat ras si se lasa la topit, la foc mic.
Se adauga sare, piper si nucsoara.
Se amesteca sosoul cu pastele.
Se pot folosi si rosii sau pasta de tomate pentru gust si culoare.

Pofta buna!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s