Paste cu spanac

Ingrediente:

400 g paste
200 g spanac congelat
1 ceapa

2 catei de usuturoi
ulei
sare
piper
smantana

Preparare:

Se lasa spanacul la dezghetat. Se caleste ceapa si usturoiul, tocate marunt, in ulei. Se adauga si spanacul, se pune sare si piper si se lasa sa scada zeama. La sfarsit se adauga smantana, de o consistenta mai lichida.
Pastele se fierb conform instructiunilor, se scurg si se amesteca cu spanacul.
Desigur se pot prepara si cu spanac proaspat. Se mai poate adauga si bacon la prajit, asta pentru carnivori 🙂


Pofta buna!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s