Supa cu bulion si orez

Ingrediente:

1 morcov
1 ceapa
1 radacina de patrunjel

o legatura de patrunjel verde
sare
piper
vegeta
o cana de orez
1 l bulion
apa

Preparare:

Orezul se spala bine in mai multe ape.
Morcovul si patrunjelul se curata, se spaa si se taie rondele si se adauga la fiert, in apa, impreuna cu ceapa curatata. Se adauga la fiert vegeta. Cand legumele sunt aproape fierte, se scoate ceapa si se toarna bulionul. Se adauga apoi si orezul si se lasa la fiert pana acesta se umfla. Se adauga sare, piper si vegeta dupa gust. Se serveste cu patrunjel proaspat.
Puteti adauga la fierbere si cateva frunze de dafin. In loc de vegeta de la magazin care e plina de E-uri se poate cumpara de la magazinele naturiste un inlocuitor cu legume deshidratate, unele cu sare, altele fara.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s