Lapte cu hrisca si nuca

Este o combinatie interesanta si hranitoare.


Ingrediente:

1,5 l lapte
zahar brun dupa gust
200 g hrisca
200 g nuca macinata


Preparare:

Se pune laptele la fiert, se adauga zaharul brun. Hrisca se spala in mai multe ape si se adauga si ea la fiert in lapte. SE lasa totul la fiert, la foc mic. Sprre sfarsit se adauga si nuca si se fierbe pana se „desface” hrisca. Se lasa appoi compozitia la odihnit, deoarece hrisca va absoarbe din lapte si se va umfla.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s