Gem de visine



Este un gem/dulceata foarte bun 🙂

Ingrediente:

1 kg visine
500 g zahar
conservant – optional

Preparare:

Fructele se ales, sa nu fie patate, lovite, se spala, se scot samburii.
Se amesteca cu zaharul si se lasa peste noapte.
A doua zi se amesteca foarte bine compozitia si se pune la fiert pentru circa 20-30 de minute, pana cand aceasta se incheaga.
Daca luati cu lingurita din compozitie si ii dati drumul in apa rece, ea trebuie sa arate ca niste bobite.

Pofta buna!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s