Gem de caise

Tot reteta bunicii 🙂

Ingrediente:

1 kg de caise
400 g zahar
conservant

Preparare:

Daca caisele sunt bune, nepatate, nelovite, se macina cu tot cu coaja, desigur fara samburi.
Daca coaj ae rea, se decojesc.
Se amesteca cu zaharul si se lasa peste noapte. Din cand in cand se mai amesteca bine, deoarece zaharul se lasa la fund.
Gemul se fierbe cate 20 de minute in cratite mici.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s