Cannelloni cu soia

Ingrediente:

o cutie canneloni
o punga soia granule
1 ceapa mare

2 catei de usturoi
sare
ulei
piper
vegeta
pasta de tomate
masline
apa
1 morcov
lapte faina

Preparare:

Se pune la calit ceapa si usturoiul, tocate marunt. Se adauga maslinele fara samburi, tocate. Apoi adaugam morcovul curatat, spalat si dat pe razatoarea mare. Se pune pasta de tomate, sare, vegeta, piper si apa. Se lasa putin la fiert, se adauga si soia granule si se mai pune apa. Se amesteca continuu pana soia se umfla.

Intre timp se pregatesc cannelloni.

Lasam compozitia cu soia la racit, apoi umplem cannelloni si ii punem intr-un vas de ceramica sau termorezistent.

Amestecam 2 linguri de faina cu 400 ml lapte, punem sare sau vegeta si punem sosul pe foc pana se ingroasa. Aici desigur se punea unt la calit, faina, se stingea cu lapte/smantana, dar eu am facut o varianta mult mai rapida. Acest sos se toarna peste cannelloni si se da totul la cuptor pentru 30 de minute.
Daca aveti vin puteti stropi si cu vin alb peste canneloni si apoi puneti sosoul alb.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s