Supa crema de rosii cu galuste de gris

Ingrediente:

5-6 rosii mai mari
1 ceapa
ulei

2 morcovi
4 cartofi
2 radacini patrunjel
o mana mazare
3 oua
gris
sare
piper

Preparare:

Pentru inceput rosiile se pun cateva minute la fiert in apa, apoi se decojesc.
Ceapa se caleste in ulei, se adauga morcovii, patrunjelul, cartofii curatatai spalati si taiati cubulete. Rosiile se taie si ele, se adauga in supa, impreuna cu mazarea, apa, sare, piper.
Dupa ce au fiert toate legumele se blenduieste totul.
Ouale se bat bine cu sare, putin ulei, eventual si un varf cutit bicarbonat, se adauga grisul si se lasa la umflat. Apoi cu o lingura se pun galustele in supa, se fierb, se stinge focul si se lasa totul acoperit cu un capac.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s