Briose cu alune si piersici

Ingrediente:

5 oua
250 g zahar brun
200 g unt

1 praf de sare
100 g alune macinate
scortisoara
1/2 plic praf de copt
faina cat cuprinde
piersici

Preparare:

Ouale se bat spuma cu zaharul brun.

Compozitia e gata cand isi mareste volumul si s-a transformat intr-o spuma.

Se adauga untul, la temperatura camerei si se mixeaza bine.

Adaugam apoi alunele macinate marunt, scortisoara, praful de copt si faina.

Luam cu lingura din compozitie si punem in forme speciale de briose, din silicon, iar deasupra se presara bucatele de piersica.

Briosele se coc circa 15-20 de minute.


Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s