Paste cu dovlecei, la cuptor



Reteta este luata de pe blogul Adelei, doar putin modificata. Multumesc frumos!

Ingrediente:

2 dovlecei potriviti
2 rosii
1 ceapa
400 g scoici
1 catel usturoi
ulei
sare, piper, vegeta
oregano uscat
3 oua
200 ml smantana
telemea
lapte


Preparare:

Punem pastele la fiert in apa clocotita cu sare, se scurg, se dau sub un jet de apa rece si se pun deoparte.
Intr-un wok calim ceapa si usturoiul tocate marunt, in putin ulei. Adaugam dovlecelul dat pe razatoarea mare, rosiile taiate cubulete, sare, piper, oregano si se lasa la fiert pana scade zeama.

Ungem o forma termorezistenta cu ulei, punem un strat de paste, dovlecelul si alt strat de paste.

Deasupra turnam amestecul din oua batute cu smantana si putin lapte. La sfarsit radem telemeaua. Se coace la cuptor pana prinde crusta.


Pofta buna!

Eu am mai pus pastele si dovlecelul ramase, intr-o forma rotunda de yena.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s