Spaghete, din faina de malai, cu sos de ciuperci

Ingrediente:

500 g spaghete din faina de malai
o conserva mare de ciuperci
200 ml smantana

1 ceapa
2 catei de usturoi
ulei
sare
piper
vegeta
putin marar proaspat
telemea + iaurt pentru servire

Preparare:

Spaghetele se pun la fiert in apa cu sare si ulei. Se scurg si se clatesc cu apa rece.
Intr-un wok se caleste in ulei ceapa si usturoiul, tocate, se adauga ciupercile scurse si apoi smantana, putina apa, sare, piper, vegeta. Cand sosul incepe sa scada se adauga si putin marar tocat.
Se amesteca spaghetele cu sosul si se poate servi cu telemea rasa si iaurt.

Pofta buna!

5 responses to “Spaghete, din faina de malai, cu sos de ciuperci

  1. Acu si io ca maestrul Horia :haha:
    Cred ca e mai buna cu ciuperci natur decat cu astea din conserva…
    Combinatia de ciuperci cu smantana si usturoi merge cu orice. Dar cel mai bine cu mamaliga.

  2. Desigur Rodi, doar ca … nu am mai fost la piata si am zis lasa ca merge si cu cele din conserva. Si apoi ai vazut pastele is din faina de malai, asta in loc de mamaliga 😆

  3. ioi, ai dreptate 😆

  4. Am luat si eu o data paste din malai. Mi se par la fel doar ca fierb putin mai greu, parca. Si-s mai scumpe.

  5. mie mi se parea ca au o oarecare aroma de malai, deci na aroma 😆 ca mamaliga nu-i nimic

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s