Marmelada de prune

Ingrediente:

5 kg de prune fara samburi
500-1000 g de zahar
1 pliculet conservant


Preparare:

Prunele se spala, se scot samburii si se dau prin masina de tocat carne.


Se pun intr-o oala mare, se adauga zaharul si conservantul si se fierbe aproximativ 3 ore la foc mic, amestecand des pentru ca zaharul se lasa mereu la fund.

Cand este fiert, se pune marmelada in borcane, se pun capacele si se lasa la racit invelite in carpe.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s