Sarmale in frunze de hrean

Ingrediente:

frunze de hrean
orez
bureti

soia granule
patrunjel radacina
morcov
sare
piper
ulei
pasta de tomate
frunze de patrunjel
2-3 cepe

Preparare:.

Orezul se spala bine si se amesteca cu buretii spalati, curatati si tocati marunt sau dati prin masina de carne. Se adauga si soia granule, morcovii si patrunjelul tocate sau macinate. Se pune sare piper si pasta de tomate dupa gust. Se adauga ceapa tocata marunt si ulei. Se umplu frunzele de hrean, se impaturesc ca sarmalutele, se pun in oala, se adauga apa si se fierb la foc mic.

Pofta buna!

One response to “Sarmale in frunze de hrean

  1. Pingback: Sarmale cu ciuperci | Artă și savoare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s