Muraturi



Ingrediente:

1 kg castraveti
1 kg pepene rosu
morcovi

conopida
telina
cativa ardei iuti
frunze de telina
marar verde
boabe de piper
sare grunjoasa
conservant
apa rece

Preparare:

Se spala legumele, castravetii, ardeii si pepenele se lasa intregi, telina, morcovii si conopida se maruntesc. Intr-un borcan mare se alterneaza legumele, se pun boabele de piper, deasupra se pun frunzele de telina si marar si se toarna saramura amestecat acu conservant.
La 1 l de apa se pun 2 linguri de sare. Avem cam 4 kg de legume, punem cca 3 l apa si 5 g conservant. Daca aveti capac acoperiti borcanul cu el, daca nu se acopera cu folie de plastic speciala pentru lipit borcane.

Pofta buna!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s