Bulion

DSC05180

Ingrediente:

18 kg de rosii
4 aspirine/conservant
frunze de telina si de patrunjel ( optional )

Preparare:

Rosiile se apala.

Apoi se curata de partile verzi sau stricate, si se taie bucati.

Se storc de zeama.

Si se pun la fiert impreuna cu aspirina. Daca doriti puneti o legatura de frunze de telina si de patrunjel, legate bine, la fiert, impreuna cu sucul de rosii. Bulionul va avea un gust excelent.

Sucul se fierbe, o ora, o ora jumatate, pana se ingroasa putin. Din 18 kg de rosii au iesit cam 10 l de bulion sau suc de rosii. Sucul se toarna fierbinte in sticle, se pune capacul si se acopera cu o haina groasa pana a doua zi.

DSC05181

DSC05185

DSC05188

Reclame

2 responses to “Bulion

  1. ce seamănă unele roşii din poză cu perele de pe vremuri… 🙂
    eu aş bea bulionul acesta, o sticlă pe zi, fără să intre în discuţie folosirea la gătit! 🙂
    prea bun!

  2. Mie imi zici?! Si eu as bea zilnic bulionul asa gol, pur si simplu 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s