Porumb fiert

Ingrediente:

porumb
apa
sare


Preparare:

Pe fundul unei oale se pun panusi, se pune si porumbul, se adauga apa suficienta, dar care nu trebuie sa depaseasca porumbii, se acopera cu panusi si cu un capac. Se fierbe la foc potrivit, se lasa la racit si se servesc cu sare 🙂
Unii prefera porumbul in lapte, mie personal imi place cel cu bobul mai tare ca sa simt atunci cand musc din porumb.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s